Blijf op de hoogte van de laatste promoties van Iglo in de verschillende supermarkten.

Blijf op de hoogte van de laatste promoties van Iglo in de verschillende supermarkten.

Actualiteit

De strenge winter is voorbij, gelukkig zonder de aangekondigde stroompannes!

Bespaar nog steeds energie door je diepvriezer geregeld te ontdooien, wist je dat een dun ijslaagje van 1mm tot 5% extra verbruik van je vriezer kan leiden?

Ontdek op ontdooimee praktische tips om je vriezer te ontdooien.

Dagen zonder vlees

Op 18 februari ging de eerste dag in van dagen zonder vlees, een campagne om mensen bewust te maken van de variëteit van vegetaisch eten en de grote voordelen ervan voor onze planeet. Vele BV’s doen mee met de 40 dagen en willen zoveel mogelijk mensen betrekken in hun actie.

Mensen denken vaak dat vegeatarisch eten eentonig is of weinig variatie kan bieden in hun dagelijks eetpatroon. Wel.. dat hebben ze mis! Vegetarisch eten hoeft helemaal niet saai te zijn en er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden om je stukje vis of vlees te vervangen. Je hoeft ook helemaal niet resoluut te kiezen voor een bestaan zonder vis of vlees, maar enkele dagen per week je storten op een bord groentjes doet meer goed dan je denkt.

Ook Iglo werkt mee aan een betere wereld waar dagelijks genieten en vegetarisch eten hand in hand gaan. Bekijk onze vegetarische producten en laat je inspireren om heerlijk te genieten van een verantwoorde en gezonde maaltijd.

Website dagen zonder vlees

Promoties

 

Gehakte spinazie van Iglo in Dagelijkse kost

Jeroen maakte een heerlijke spinaziesoep met kaasstengels. En onze gehakte spinazie speelde hier een hoofdrol!

Gehakte spinazie van Iglo in Dagelijkse kost met Jeroen Meus 9/02/2015 (video)