Belviva, Patat en 't is Feest!

Niets zo Belgisch als frietjes: daarom verbelgischen we onze naam!

BELVIVA, Viva onze Belgische Frietjes! Viva het goede leven!

Belviva staat voor de BEL van België, want wij Belgen maken gewoon de beste frietjes, en VIVA verwijst naar het plezier om onze te frietjes eten, telkens we de grote en de kleine dingen des levens vieren. Belviva heeft dan ook het doel om te helpen meer momenten in ons leven om te toveren tot een geluksmomentje. Om van elk moment, hoe eenvoudig ook, een (klein) feest te maken.

Viva België, viva frietjes, viva het goede leven. Oftewel, Patat en 'is Feest!
 

Onze waarden, een Ode aan Belgische frietjes.

Belviva heeft een Belgische ziel, met beide voeten op de grond, op zoek naar compromissen, maar vooral "bon vivant". We houden van het leven met vrienden en Belgische frieten.
Voor Belviva gaan frieten en leuke momenten samen zoals frieten en mayonnaise.  Humor en lachen zijn belangrijk en we nemen ons daarom niet te serieus. "Daar is een hoek af" zoals we zeggen. 
Wat we wel ernstig nemen is de kwaliteit van onze frieten, ons nationaal icoon. We doen er alles om met de beste aardappelen te werken. We zijn betrouwbaar en echt. De typische Belgische bescheidenheid staat centraal in wat we doen en zeggen. Het leven is te kort om slechte frieten te zeten.
Als steun aan onze heerlijke frieten, lanceerden we, samen met onze gezichten Rudy & Jose, in 2029 een petitie om van van French Fries officieel Belgian fries te maken. 

 

Neem een kijkje naar de open brief