Voetbalsnacks met Belviva

Zoals blijkt uit de vele evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd, is België een uitgesproken feestland. Belgen komen graag samen om elk moment te vieren, hoe klein ook. En zeker als er frieten op het menu staan! Deze zomer zal het Europees voetbalkampioenschap geen uitzondering op de regel zijn. Velen van jullie zullen samen willen komen om iets te drinken en ongetwijfeld elke voetbalwedstrijd te vieren zoals het hoort. Belviva heeft daarbij natuurlijk aan alle voetballiefhebbers gedacht.

Belviva begeleidt je kleine voetbalmomenten

Eindelijk kunnen we onze landen steunen in een voetbalcompetitie die spannend belooft te worden! Rudy & Jose, onze Belviva-boeren, staan net zo te popelen als jij om elke Belgische wedstrijd te vieren tijdens dit unieke evenement. En hoe kunnen we dat beter vieren dan met het beste wat de Belgen ooit hebben uitgevonden: echte Belgische frieten van Belviva!

Maar na deze moeilijke periode moesten we de gelegenheid aangrijpen en hebben we besloten om het groots aan te pakken. Belviva biedt speciale producten in beperkte oplage om in de beste omstandigheden van elk doelpunt van België te genieten en om de beste voetbalsnacks ter wereld te organiseren. Ontdek onze balvormige kroketten of onze heerlijke Maar na deze moeilijke periode moesten we de gelegenheid aangrijpen en hebben we besloten om het groots aan te pakken. Belviva biedt speciale producten in beperkte oplage om in de beste omstandigheden van elk doelpunt van België te genieten en om de beste voetbalsnacks ter wereld te organiseren. Ontdek onze balvormige kroketten of onze heerlijke Belgische frieten met een overheerlijke paprikasmaak en niet te missen in de rekken van je supermarkt dankzij hun nieuwe, uitgesproken Belgische look. En wat het bakken betreft, moet je je geen zorgen maken, je hebt de keuze tussen de friteuse, de airfryer of de traditionele oven. en niet te missen in de rekken van je supermarkt dankzij hun nieuwe, uitgesproken Belgische look. En wat het bakken betreft, moet je je geen zorgen maken, je hebt de keuze tussen de friteuse, de airfryer of de traditionele oven.

Kom in de stemming

Ter gelegenheid van dit kampioenschap op hoog niveau, biedt Belviva je spiegelhoezen in de Belgische kleuren aan bij aankoop van 2 producten van ons merk*. Op die manier kan je je buren duidelijk maken dat je je nationale ploeg steunt wanneer je je auto in de buurt of voor je garage parkeert.

Maar je steun mag daar niet bij ophouden. Waarom zou je je gasten geen kleine make-up set geven om zichzelf te versieren met de zwart-geel-rode kleuren van ons team om hen te steunen en mooie selfies te nemen? En voor een geslaagd voetbalfeest, denk ook aan decoratie en sfeer!

Qua decoratie zijn een Belgische vlag en een voetbal in het midden van de tafel tijdloze klassiekers. Maar je kan nog een stapje verder gaan door servetten, tafelkleden of bekers met voetbalthema tevoorschijn te toveren. De gangpaden van de supermarkt staan er in deze tijd van het jaar vaak vol mee.

Wat de sfeer van je voetbal-aperitief betreft, aarzel niet om een kleine voetbalquiz te plannen om de halftime op te vrolijken en de kennis van de meest voetbalminnende onder jullie te testen. Je kan er veel vinden in een paar seconden zoeken op het web. Voor de allerkleinsten biedt Belviva speciale verpakkingen voor hun voetbal-kroketjes. Snijd de doos gewoon in de aangegeven richting om je eigen mini-goal te creƫren en probeer een paar goals te maken.

Voor gourmet voetbalsnacks

Op zoek naar originele recepten voor je voetbalsnacks? Aarzel niet om een pittige twist te geven aan je frieten om heerlijke voetbalsnacks op tafel te toveren. Je kan bijvoorbeeld fleur de sel en peterselie toevoegen aan je ovenfrieten met paprikasmaak voor een heerlijk resultaat. Kies hiervoor bakken of frituren in de airfryer, zodat je je frieten halverwege kan kruiden als je ze moet opschudden (volg onze voorbereidingstips). En voor de zoetekauwen: waarom eet je je frieten niet met een pittige saus met cottage cheese? Meng hiervoor ongeveer 200 g cottage cheese, 2 teentjes geperste knoflook, een handvol fijngehakte bieslook en een vleugje limoen. Voeg zout en peper toe en dien op!

En voor voetbalfans met een grote eetlust: vergeet niet dat de producten van Belviva de ideale aanvulling zijn bij tal van gerechten. Op onze website vind je tal van receptideeĆ«n. In snackmodus met een groot bord frieten vergezeld van een klassieke krokante kipburger of de smakelijke fish and chips van iglo. Of liever in maaltijdmodus met onze heerlijke garnaalkroketten met een kleine salade naar keuze. Vergeet niet dat er ook veel vegetarische alternatieven bestaan om je maaltijden te verrijken.

Voetbalsnacks en Belviva, dat is een wedstrijd die al bij voorbaat gewonnen is!

* Voor zover de deelnemende winkels en de beschikbare voorraden dit toelaten.