Een Belgische "PATAT" in de netten kan voor gratis frietjes zorgen!

Deel elke match van de Belgen je posts met "#PATAT"

en moedig zo de sportcommentatoren mee aan “PATAT” te roepen

als de Belgen scoren.

En als dat lukt, dan trakteert Belviva op frietjes!*

Een Belgische "PATAT" in de netten kan voor gratis frietjes zorgen!

Voorwaarden - General Terms & Conditions 

Belviva - "#PATAT" ACTIVATIE

1. Goal

De activatie "#PATAT" is georganiseerd door Iglo-Belviva nv sa (hierna genoemd "iglo-Belviva), een bedrijf met registratie nummer 2157039379 en bedrijfsnummer 0884248931, met hoofdkantoor te humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos, België.

In de context van de "#PATAT" activatie, zal iglo-Belviva trakteren op gratis frietjes (aardappelproducten), die worden uitgedeeld naar de consument met een food trailer (mobiel frietkot) als het woord "Patat" in het Nederlands of het woord "Patate" in het Frans, live gezegd wordt op TV door de sportcommentatoren als het Belgische voetbalteam scoorts tijdens het voetbalkampioenschap dat start op 11/06/2021 tot 11/07/2021, tegen een tegenstander van een ander land. De food trailer zal dan doorheen verschillende locaties in België rijden, gedurende de periode 12/06/2021-31/07/2021 maximaal als de voorwaarden zijn voldaan. De exacte tijdstippen zullen afhangen van het vervullen van de voorwaarden.

Deelname aan de promotie veronderteld kennis te hebben genomend, zonder uitzondering, van de totaliteit van de voorwaarden hier (hierna vernoemd als "GT&C" of General terms & conditions).

De GT&C zullen de hele campagne zichtbaar zijn op devolgende site: http://www.iglo.be/nl-be/belviva-products/voorwaarden en http://www.iglo.be/fr-be/belviva-products/conditions.

Indien er vragen zijn gedurende de campagne of in verband met de GT&C, kan de pesoon contanct opnemen metn iglo-Belviva via het gratis telefoonnummer 0781 881 80. En dit van maandag tot vrijdag, van 9.00 's ochtends to 7.00 's avonds.

iglo-Belviva heefthet recht om de GT&C te amenderen of op elk moment de actie stop te zetten.

 

2. Duurtijd van de campagne

De campagne zal te zien zijn vanaf 04/06/2021 tot 31/07/2021 en dat zolang de voorraad strekt. De Trailer zal voorzien zijn op bepaalde momenten en in lijn met de GT&C in de periode 12/06/2021 tot 31/07/2021, exacte periode hangt af van het tijdstip van het vervullend van de voorwaarden.

 

3. Condities voor de participanten

De campagne is open voor iedereen die de volwassen leeftijd heeft bereikt van 18 jaar of die de toestemming kreeg van ouders of voogd indien minderjarig.

 

4. Activatie Voorwaarden

De frieten zullen beschikbaar worden gemaakt voor de consumenten afhankelijk en in lijn met onderstaande voorwaarden:

-Het woord "PATAT" of "PATATE" moet live op TV gezegd worden door de commentator; en,

-Het woord "PATAT" of "PATATE" moet gezegd worden in de context van een GOAL (schot in het doel van de tegenpartij); en,

-Het woord "PATAT" of "PATATE" moet gezegd worden tijdens een match dat de Beligsche ploeg speelt en een goal (= patat) scoort tijdens het voetbalkampioenschap va 11/06/2021-11/07/2021 op de voorziene speeldagen;

- De locatie van de food trailer zal op social media gedeeld worden (facebook & instragram pagina van belviva). op het moment dat bovenstaande condities zijn vervuld. Initiële timings en routings zouden kunnen worden voorzien bij het begin van de campagne vanaf 11/06/2021 en kunnen geüpdate worden, bijvoorbeeld in functie van het tijdstip dat de condities vervuld werden.

 

5. Stock limieten

iglo-Belviva reserveert een min van 400kg frieten/aardappelproducten in context van de GT&C

 

6. Persoonlijke gegevens

iglo-Belviva verwerkt geen extra persoonlijke gegevens ifv van deze activatie

 

7. Wetten en Jursdictie

The GT&C are subject to Belgian law, to the full extent permitted by the applicable regulations of the interanational privacy laws. In the event of litigation, the French speaking tribunals of Brussels are exclusively competent, to the full extent permitted by the applicable regulations of the international privacy laws.