Zoals uitgelegd op onze duurzame ontwikkeling, wordt onze vis op verantwoorde wijze gevangen. Onze visserijen voldoen aan de internationale basisprincipes van verantwoord visserijbeheer. Ze bieden eveneens een volledige traceerbaarheid van uw vis. Vis is erg goed voor de gezondheid. Omdat vis een verscheidenheid aan voedingsvoordelen biedt, adviseren alle Europese landen om meer vis te eten. Idealiter zouden we minstens twee porties vis per week moeten eten, zie ons artikel over visconsumptie voor meer informatie. Een relatief lage frequentie, wanneer we alle voordelen van vis kennen. Vis is goed voor de gezondheid, maar hoe bereidt u vis? Vis is niet ingewikkeld om te bereiden. Het allerbelangrijkste is creativiteit. Daarom begeleiden Iglo en zijn recepten u elke dag met tal van receptideeën. Natuurlijk zullen volwassenen gemakkelijk te overtuigen zijn. Maar hoe krijgt u kinderen zo ver om vis te eten?
Ontdek ons heerlijke, inspirerende gamma groentenproducten. Vol voedingsstoffen en smaak. Je proeft de liefde die we in ieder product stoppen.
Bereide maaltijden
De wereld verandert snel en we moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat onze hulpbronnen op een betere manier worden gebruikt om de toekomst van onze planeet veilig te stellen.
We willen dat u erop kunt vertrouwen dat het voedsel op uw bord afkomstig is van een duurzame bron.
In onze snel veranderende wereld werken we samen om complexe milieuproblemen aan te pakken.
We zijn er trots op dat meer dan 90% van de in het wild gevangen vis die we gebruiken MSC-gecertificeerd is. | Lees meer
We weten dat onze producten geliefd zijn en daarom is het belangrijk dat we ze produceren met respect voor onze hulpbronnen. | Lees meer