Innoveren voor een duurzamere toekomst

We willen het onze consumenten gemakkelijker maken om gezondere en duurzamere keuzes te maken.

Daarom stimuleren wij voortdurend innovatie op het gebied van voeding en blijven we ons assortiment optimaliseren.

Voeding staat centraal in ons innovatieproces

Groenten zitten barstensvol vitaminen en mineralen. Vis is rijk aan eiwitten en kan essentiële voedingsstoffen leveren, zoals omega 3, selenium en jodium, afhankelijk van de soort. Kip is veelzijdig wit vlees, vol met eiwitten. Deze echte, eenvoudige ingrediënten vormen de perfecte basis waarmee we veel van onze producten maken en zijn voedingsmiddelen waarvan wij denken dat zij je kunnen helpen om elke dag een beetje beter te eten.

Wij controleren actief de voedingswaarde van al onze producten wanneer we nieuwe producten maken of bestaande producten optimaliseren (met behoud van de productervaring die de mensen kennen en waarderen). 

Door ons innovatieproces zijn we in staat om producten te maken die voedzame ingrediënten bevatten, zoals groenten en vis, die aanbevolen zijn voor consumenten vanwege hun gevarieerde gezondheidsvoordelen.

Lees hier meer over hoe wij gezondere maaltijdkeuzes maken.

En hier over hoe onze producten passen in een dieet dat op voedingswaarden gebaseerd is.

Het bewijs zit in onze producten

Wij innoveren en optimaliseren voortdurend producten om het voor onze consumenten gemakkelijker te maken om gezond en evenwichtig te eten. 

 

Groenten

Om de kracht van op planten gebaseerde voeding te vieren, hebben wij een uitgebreid assortiment op planten diepvriesgroenten zoals de favoriet van gezinnen, Veggie Fingers, onze bijzonder veelzijdige mengelingen van peulvruchten, en vegetarische maaltijden.

Ons gamma zoals ons nieuwe bereide groenten zijn een heerlijke bron van zowel plantaardige eiwitten als vezels - perfect om elke gezinsmaaltijd te verrijken. Eén portie is goed voor 1 van uw 5 porties per dag.

In de toekomst zullen wij meer op planten gebaseerde en vegetarische opties lanceren om onze consumenten te helpen hun vleesvrij repertoire uit te breiden voor een smakelijkere en gevarieerdere voeding rijk aan plantaardige voedingsmiddelen.

 

Vis

Onze heerlijke vissticks staan erom bekend dat ze kinderen dol maken op vis, en zijn een eenvoudige oplossing voor het hele gezin om meer vis te eten. Wij hebben ons gamma gezonde vissticks uitgebreid met omega 3-, volkoren- en glutenvrije variëteiten.  

Onze Omega 3-vissticks zijn niet alleen heerlijk en een geweldige bron van essentiële omega 3-vetzuren, ze zijn ook beter voor de planeet omdat ze helpen om de druk op de kabeljauwvoorraden in de oceanen te verminderen.

In de toekomst zullen we ons visassortiment verder uitbreiden en actualiseren om nieuwe soorten te introduceren waarvan onze consumenten kunnen genieten. Dit zal helpen om de druk op de voorraden aan populaire vissoorten in de oceanen te verminderen. Wij zullen ook ons inzicht in de aquacultuur verdiepen door meer keuze aan duurzaam gekweekte vis en zeevruchten aan te bieden.