Visherkomst
Heeft je vis een simpel leven geleid?

tag

Waar komt je vis vandaan?

Vul hieronder de herkomstcode in om te ontdekken waar je vis vandaan komt. Je vindt de code  op de verpakking van de vis, naast de houdbaarheidsdatum.

vis herkomst

Vul je Herkomstcode in


Verder

Over ons
Forever Food Together programma

Eén van de belangrijkste verbintenissen van ons
Forever Food Together programma is dat al onze producten verantwoord worden aangekocht. De bevoorrading van onze vis is verantwoord volgens de specifieke vereisten van de Iglo Duurzame Visserij Politiek. In het kort, deze vereist dat alle visserijen voldoen aan de internationaal aanvaarde principes van Verantwoorde Visserij Beheer, en zo volledig herkomst traceerbaar zijn om de herkomst van de vis te kunnen aan te tonen. Dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

 

Wij gebruiken de MSC (Marine Stewardship Council) standaard voor de onafhankelijke beoordeling, omdat wij geloven dat dit de strengst beschikbare certificatie standaard is. We zijn trots dat we de grootste volgeling zijn van MSC gecertificeerde vis in Europa. MSC verzekert dat visserijen goed worden beheerd en duurzaam zijn.

 

We hebben de Forever Food Together Vis herkomst website ontwikkeld om jou de geografie van de oceanen te laten ontdekken van waar wij onze vis vangen.

Wens je meer te weten over ons Forever Food Together programma?