GREEN CUISINE EN DUURZAAMHEID

Wij willen net dat beetje extra doen voor de planeet door duurzaam voedsel voor iedereen binnen handbereik te brengen.

Hieronder lees je over de manieren waarop iglo Green Cuisine bijdraagt aan een gezondere planeet.

(MINDER) CO2-UITSTOOT

Het iglo Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit leidt tot 80% minder uitstoot vergeleken met rood vlees.

(MINDER) LANDGEBRUIK

Voor het iglo Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit is gemiddeld 71% minder land nodig dan voor rood vlees.

(MINDER) WATERVEBRUIK

Voor het iglo Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit wordt 77% minder water verbruikt dan voor rood vlees.

Gebaseerd op een milieu-levenscyclusanalyse (LCA). Specifieke gegevens van Nomad Foods worden gebruikt voor de productie van producten uit het Green Cuisine-assortiment - alle andere gegevens zijn algemene gegevens. De LCA voldoet niet aan ISO-norm 14040/14044.