Voluit genieten van snelle en evenwichtige gerechten

Voluit genieten van snelle en evenwichtige gerechten

Ingrediënten van topkwaliteit

Dankzij Iglo is vers en voedzaam eten makkelijker dan ooit. Al onze maaltijden worden met zorg klaargemaakt door de Iglo chefs en bevatten alleen maar natuurlijke en zorgvuldig gekozen ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. We kennen de herkomst van elk ingrediënt en voeren strikte controles uit om de beste kwaliteit te garanderen.

Snel & vakkundig diepgevroren

Alle Iglo maaltijden worden direct na de bereiding razendsnel diepgevroren op een temperatuur van -40°C. Dat is de meest natuurlijke manier om de heerlijke smaak en voedingsstoffen van onze gerechten te behouden.

Klik hier voor meer details over ons diepvriesproces.

Bereid zonder toevoegingen

Door ons diepvriesproces zijn er geen extra kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen nodig. Die zullen dan ook nooit toegevoegd worden aan Iglo maaltijden. Wij kiezen enkel ingrediënten die je bij jou in de keuken ook terugvindt.

Klaar in enkele minuten

Een van onze chefs heeft gekookt voor jou. Jij hoeft je maaltijd alleen nog te op te warmen. Moet het snel gaan? Onze gerechten warm je simpelweg op in de microgolfoven. Zo kun je direct aan tafel. Heb je iets meer tijd? Ontdek ook ons assortiment heerlijke bereide maaltijden die je opwarmt in de pan.

Marianne

“Ik heb een drukke job en een gevuld sociaal leven. Als ik ’s avonds nog afspreek op café of in de cinema, heb ik niet veel tijd om uitgebreid te koken. Met de bereide maaltijden van Iglo tover ik in no-time toch een heerlijke maaltijd op tafel.”

Pierre

“Als mijn kinderen een week bij mij zijn, dan ben ik ‘taxi papa’. Dan rij ik ze van notenleer naar zwemles naar voetbaltraining en weer terug. Met de bereide maaltijden van Iglo vind ik toch nog de tijd om gezellig met mijn zoon en dochter te eten, en te praten over hun dag.”

Yves en Sophie

“Sophie en ik zijn een jaar geleden gaan samenwonen. We komen prima overeen, alleen onze smaken verschillen. Sophie houdt van pasta’s en vis, terwijl ik graag vlees eet. Met Iglo kiezen we nu allebei wat we lekker vinden. De discussies over het avondeten zijn voorbij.”