Doe mee met de vegetarische revolutie!

De vegetarische revolutie is begonnen – en hoe!

Met een heerlijk assortiment aan vegetarische burgers, gehaktballen en nog veel meer, is Green Cuisine een van de stuwende krachten achter de vegetarische revolutie in het vriesvak. Er valt genoeg te kiezen, dus breid vooral je smaak uit, eet een groente- en eiwitrijk dieet en draag je steentje bij aan een betere wereld. Doe vandaag nog mee met de revolutie!

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Ontdek de nieuwe smaken van ons diepvriesassortiment Green Cuisine, heerlijke plantaardige alternatieven op basis van erwteneiwitten of een waaier van groenten. Van vegetarische hamburgers tot onweerstaanbare falafels of een plantaardige lasagne, je zal nooit zonder inspiratie komen te zitten voor een gemakkelijke, snelle, maar vooral voedzame en heerlijke maaltijd!

Wat verlang je nog meer?

Recepten

Met Green Cuisine krijgen traditionele recepten krijgen een make-over en maak je de familie blij. Wat dacht je van een vegetarische burger met rucola, mozzarella en rode pesto? Of fusilli met tomatensaus en vegetarische gehaktballetjes! Ontdek nieuwe ideeën en smaken met Green Cuisine.

VOEDINGSSTOFFEN

Green Cuisine is rijk aan eiwit, zit boordevol vezels en bevat nog allerlei andere voordelen. Kom meer te weten over de gezonde voordelen van Green Cuisine.

DUURZAAMHEID

Green Cuisine is niet alleen maar goed voor jou, maar ook beter voor de planeet. Ontdek welke positieve bijdrage Green Cuisine aan het milieu levert.

ontdek meer

hamburger mobile

Doe mee met de vegetarische revolutie!

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische of veganistische levensstijl of lassen vleesvrije dagen in. Het is echter niet altijd makkelijk een vegetarische maaltijd te bereiden, vlees blijft immers een vaste waarde in onze koelkast of diepvries. Als we vlees uit onze voeding schrappen, is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat onze maaltijden alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten.

Ontdek het nieuwe assortiment iglo® Green Cuisine en doe mee met de vegetarische revolutie!