Wij willen net dat beetje extra doen voor de planeet door duurzaam voedsel voor iedereen binnen handbereik te brengen.
Hieronder lees je over de manieren waarop Green Cuisine bijdraagt aan een gezondere planeet.
Green cuisine en duurzaamheid
Wij willen net dat beetje extra doen voor de planeet door duurzaam voedsel voor iedereen binnen handbereik te brengen. n.
Hieronder lees je over de manieren waarop Green Cuisine bijdraagt aan een gezondere planeet.
(minder) CO2-uitstoot
Het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit leidt tot 80% minder uitstoot vergeleken met rood vlees.
(minder) CO2-uitstoot
Het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit leidt tot 80% minder uitstoot vergeleken met rood vlees.
(minder) landgebruik
Voor het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit is gemiddeld 71% minder land nodig dan voor rood vlees.
(minder) Landgebruik
Voor het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit is gemiddeld 71% minder land nodig dan voor rood vlees.
(minder) Watervebruik
Voor het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit wordt 77% minder water verbruikt dan voor rood vlees.
(minder) waterverbruik
Voor het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit wordt 77% minder water verbruikt dan voor rood vlees.
Gebaseerd op een milieu-levenscyclusanalyse (LCA). Specifieke gegevens van Nomad Foods worden gebruikt voor de productie van producten uit het Green Cuisine-assortiment - alle andere gegevens zijn algemene gegevens. De LCA voldoet niet aan ISO-norm 14040/14044.