Broodje iglo Fish Sticks - Griekse stijl

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Fish Sticks - Griekse stijl

Heerlijk broodje iglo Fish Sticks met eigengemaakte olijventapenade en feta kaas. Makkelijk en snel te bereiden en zeer geschikt voor een feestje!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

15 
g 
komkommer
15 
g 
fetakaas
1 
theelepel 
olijfolie
20 
g 
bosui
20 
g 
ijsbergsla
2 
sneetjes 
zuurdesem
35 
g 
tomaat
5 
g 
pijnboompitten
8 
g 
zwarte olijven

Bereiding

  1. Bereid de iglo Fish Sticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak de olijventapenade door de olijven, pijnboompitten en olijfolie te blenden.
  3. Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in blokjes.
  4. Besmeer het brood met olijventapenade en beleg met sla, tomaat, komkommer, bosui en de Fish Sticks. Bestrooi aan het eind nog met fetakaas. Smakelijk eten!