Deeg mini's met gerookte zalm

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 
g
 
gerookte zalm, plakjes
1 
el
 
melk
225 
g
 
bloem
1 
el
 
gist
2 
eieren
250 
g
 
slagroom
2 
el
 
plantaardige olie
3 
stengels dille
1 
snufje
 
suiker
1 
snufje
 
zout

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten (eieren, gist, melk, bloem) voor het deeg en de ontdooide spinazie in een grote kom en kneed het tot een gladde deegmassa. Laat dit vervolgens een half uur staan.
  2. Verwarm de olie in een ingevette pan en bak het deeg (ter grootte van een schoteltje) aan beide zijden goudbruin.
  3. Garneer de deeg mini's op de borden en doe er telkens een eetlepel opgeklopte slagroom op, garneer het vervolgens verder met gerookte zalm plakjes en dille.

Suggestie van de Chef

Je kan in plaats van slagroom ook zure room gebruiken. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven