Ingrediënten
12
sneetjes
brood
blaadjes sla
8
plakjes
bacon
3-4
tomaten
8
eieren
1
zakje
natural chips
1
flesje
mayonaise
peper
zout
1
flesje
Tabasco (voor de waaghalzen)
Bereiding
- Bereid de Iglo Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
- Kluts de eieren in een kom en maak er een omelet van. Wanneer de omelet klaar is, snijd deze dan in 8 stukjes. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Bak ondertussen ook in een andere pan de bacon.
- Was de sla, snijd de tomaat in plakjes en rooster de sneetjes brood in een broodrooster.
- Smeer eerst een laagje mayonaise op een sneetje brood. Beleg vervolgens een sneetje brood in de volgorde: sla, tomaat, 3 Iglo Fish Sticks, 1 plakje bacon en een stukje omelet. Leg er hierna weer een sneetje brood met mayonaise tussen en herhaal het beleggen. Eindig weer met een sneetje brood.
- Voor de waaghalzen, voeg een scheutje Tabasco toe aan het broodje. Geniet van je broodje met wat chips ernaast. Eet smakelijk!