Gember garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Gember garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
gemberwortel
80 
g 
veldsla
200 
g 
meloenbolletjes
1 
el 
Grand Marnier
400 
ml 
sinaasappelsap
4 
takjes 
koriander
200 
ml 
balsamico azijn
2 
el 
olijfolie
zout en peper

Bereiding

  1. Laat de garnalen ontdooien, snijd de gember in stukjes en meng met de garnalen.
  2. Meng de balsamico, olijfolie, sinaasappelsap, Grand Marnier en koriander, breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de gember en de garnalen toe, bak kort.
  4. Leg wat goed gewassen sla en meloenbolletjes op diepe borden, verdeel de gember en garnalen over de borden en besprenkel ze met de dressing. Eet smakelijk!