Delen
Dit recept delen

Gember garnalen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen

Ingrediënten

  • 1 pak Sea Fresh : Garnalen 450g
    Garnalen
  • 1 gemberwortel
  • 80 g veldsla
  • 200 g meloenbolletjes
  • 1 el Grand Marnier
  • 400 ml sinaasappelsap
  • 4 takjes koriander
  • 200 ml balsamico azijn
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper

Bereiding

  1. Laat de garnalen ontdooien, snijd de gember in stukjes en meng met de garnalen.
  2. Meng de balsamico, olijfolie, sinaasappelsap, Grand Marnier en koriander, breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de gember en de garnalen toe, bak kort.
  4. Leg wat goed gewassen sla en meloenbolletjes op diepe borden, verdeel de gember en garnalen over de borden en besprenkel ze met de dressing. Eet smakelijk!
Delen
Dit recept delen