Pladijsfilets Meunière visschotel

Ocean Cuisine iglo
20 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen en courgette in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter.

  2. Bak de aardappelblokjes in een grote pan met wat olijfolie tot ze gaar zijn.

  3. Bereid de iglo Pladijsfilets Meunière zoals aangegeven staat op de verpakking.
  4. Voeg ondertussen de courgetteblokjes, rozemarijn en tijm toe aan de aardappelen.

  5. Maak voor de speciale toets nog een vinaigrette. Snijd de groene kruiden en de zongedroogde tomaten klein en voeg daar olijfolie en azijn aan toe.

  6. Plaats de visfilets naast de aardappel- en courgetteblokjes op een bord en werk het af met de vinaigrette. Smakelijk!

Ingrediënten

2 
aardappelen
1 
courgette
zongedroogde tomaten
groene kruiden
rozemarijn en tijm
azijn
olijfolie

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden