Pladijsfilets Meunière met een heerlijke tomatensalsa

Ocean Cuisine iglo
15 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties
Een verrukelijk recept voor Pladijsfilets Meunière en Tomatensalsa. Een heel simpel en snel recept voor een onverwacht resultaat.

Bereiding

  1. Snijd de rode en gele tomaten in kleine blokjes. Snijd vervolgens ook de rode ui in kleine snippers.
  2. Meng de tomatenblokjes met wat olijfolie, balsamico azijn, fijngesnipperde rode ui, fijngesneden basilicum en een beetje peper en zout.
  3. Bereid vervolgens de Pladijsfilets Meunière zoals aangegeven staat op de verpakking.
  4. Serveer de visfilets met de tomatensalsa. Versier het bord eventueel met wat balsamico azijn en een blaadje verse basilicum. Smakelijk!

Ingrediënten

2 
rode tomaten
1 
rode ui
2 
gele tomaten
basilicum, verse blaadjes
1 
el
 
balsamico azijn
olijfolie
zout en peper

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden