Ingrediënten
2
kopjes water
1
kopje quinoa
1/2
komkommer
1/2
bouillonblokje
Tros kerstomaatjes
Handje vol granaatappeltjes
2
handen waterkers
olijfolie
Appelazijn
2
el
Griekse yoghurt (grote)
Verse kruiden: platte peterselie, dragon, koriander
1/2
citroen
zout en peper
Bereiding
- Kook de quinoa klaar in het water samen met een half blokje bouillon. Verwijder eventueel overtollig kookvocht wanneer de quinoa gaar is, laat de quinoa afkoelen.
- Bereid de visfilets voor zoals beschreven op de verpakking
- Snijd de komkommer en de kerstomaatjes in stukjes en voeg bij de quinoa. Voeg ook de granaatappelpitjes erbij. Werk de salade af met wat olijfolie en appelazijn, peper en zout.
- Dresseer de quinoasalade samen met de waterkers op een bord.
- Hak de verse kruiden fijn (heel fijn!) en meng ze met de Griekse yoghurt. Knijp de halve citroen er bij en kruid stevig af met peper en zout.
- Leg de fish filet bij op het bord en serveer met de yoghurtdressing.
Suggestie van de Chef
Serveer met koude groene thee (Lung Jing of Bancha bijvoorbeeld) voor een perfecte teapairing bij dit gerecht.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven