Delen
Dit recept delen

Gevuld pitabroodje

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de diepgevroren bladspinazie ontdooien. Schil ondertussen de ui en snijd deze in kleine blokjes, maak de peultjes schoon en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Verwarm de olie in een ingevette pan en laat de uiblokjes bij een gemiddelde temperatuur erin fruiten.
  3. Voeg de spinazie en peultjes toe, en breng het met peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in het broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
  5. Serveer met tzatziki en blokjes feta.
Delen
Dit recept delen