Caesar salade met iglo Green Cuisine spinazie sticks

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Caesar salade met iglo Green Cuisine spinazie sticks

Caesar salade met iglo Green Cuisine spinazie sticks

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

1 krop romeinse sla   
80 
g 
kerstomaatjes
50 
g 
parmezaanse kaas
1/2 
rode ui
1/2 bosje bieslook 
1 
yoghurt
1/2 
citroen (sap)
1 theelepel mosterd(zaadjes) 
1/2 teen 
knoflook
Zout, peper 

Bereiding

  1. Was de sla, bieslook en kerstomaatjes. Hak vervolgens de sla grof, hak de bieslook fijn en snijd de kerstomaatjes in 2. Snijd tot slot de ui in dunne reepjes.
  2. Schik de salade in een slakom of op 2 borden, voeg de kerstomaatjes, de parmezaanse kaas, een paar reepjes rode ui toe en verdeel de spinazie sticks. Breng op smaak met de dressing en bestrooi met de resterende bieslook.
  3. Kook de iglo Green Cuisine Spinazie Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Maak de saladedressing: pel het ½ teentje knoflook, verwijder de kiem en hak deze fijn. Meng in een kom de yoghurt met de mosterd, knoflook, de helft van de bieslook en het citroensap. Meng en breng op smaak met peper en zout.

Serveertip

Voeg een snufje chili-peper toe om je vegetarische saladedressing iets pittiger te maken.