Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4

Falafel iglo Green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Een eenvoudige en snelle vegetarische maaltijd met een mix van heerlijke smaken !
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

1 
pakje
 
Halve bloemkool   
250 
g
 
broccoli  
2 
tomaten
1 
rode ui
1 
paprika
1 theelepel witte azijn (optioneel)   
1 
theelepel
 
olijfolie
Zout, 
peper

Bereiding

  1. Bak de iglo Green Cuisine Falafel volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snij de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snuifje zout toe. 
  3. Meng alle ingredienten samen met de salsa. Zorg dat het gerecht goed warm is alvorens op te dienen. Smakelijk !
  4. Voor de salsa : Snij de tomaten, rode ui en paprika. Voeg de groenten toe aan de witte azijn en olijfolie. Laat ongeveer 10 minuten koken en roer regelmatig 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven