Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Falafel iglo Green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Een eenvoudige en snelle vegetarische maaltijd met een mix van heerlijke smaken !
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

1 
pakje 
Halve bloemkool   
250 
g 
broccoli  
2 
tomaten
1 
rode ui
1 
paprika
1 theelepel witte azijn (optioneel)   
1 
theelepel 
olijfolie
Zout, 
peper

Bereiding

  1. Snij de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snuifje zout toe. 
  2. Bak de iglo Green Cuisine Falafel volgens de instructies op de verpakking.
  3. Meng alle ingredienten samen met de salsa. Zorg dat het gerecht goed warm is alvorens op te dienen. Smakelijk !
  4. Voor de salsa : Snij de tomaten, rode ui en paprika. Voeg de groenten toe aan de witte azijn en olijfolie. Laat ongeveer 10 minuten koken en roer regelmatig