5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafels op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafels elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.
- Meng de maïskorrels met de sambal oelek en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
- Doe de gewenste hoeveelheid maïsdip in serveerschaaltjes en begin met dippen!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
100
g
maïs
1
plakje
Falafel
2
el
mayonaise
zout en peper
1
tl
sambal oelek of harissa (scherpe chilipasta)
Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Smaakvolle alternatieven
Veggie stick wraps
20 min.
Makkelijk
Penne met veggie sticks en spinazie
25 min.
Makkelijk
Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui
35 min.
Makkelijk
Vegetarische pita met Falafel
30 min.
Pasta met falafel, rode paprika en amandel
35 min.
Gemiddeld
Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa
25 min.
Shakshuka met Falafel by Michaël Sels
45 min.