Falafel met maïsdip

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

100 
g
 
maïs
1 
plakje
 
2 
el
 
mayonaise
zout en peper
1 
tl
 
sambal oelek of harissa (scherpe chilipasta)

Bereiding

  1.   Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafels op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafels elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.
  2. Meng de maïskorrels met de sambal oelek en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Doe de gewenste hoeveelheid maïsdip in serveerschaaltjes en begin met dippen! 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven