Nuggets met 3 Sauzen

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

3 
el
 
agavesiroop
1 
limoen
100 
g
 
mayonaise
2 
el
 
graanmosterd
1/2 
komkommer
1/2 
citroen 
1 
griekse yoghurt
5 
g
 
munt
2 
avocado's
zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de nuggets op een met bakpapier beklede bakplaat en voeg een scheutje olijfolie toe. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Draai regelmatig om. Bereid in de tussentijd de sauzen. 
  2. Voor de mosterdsaus: Meng de mayonaise, mosterd, agavesiroop en sap van een halve citroen in een kom en breng op smaak met zout en peper. 
  3. Voor de griekse yoghurtsaus : Snijd de komkommer in kleine blokjes (verwijder de zaadjes) en hak de munt. Meng de griekse yoghurt met de komkommer, de munt, het citroensap en een beetje olijfolie in een kom en breng op smaak met peper en zout.
  4. Voor de avocado saus: Schil de avocado en verwijder de kern, voeg het sap van een halve limoen toe en wat peper en zout. Mix tot een gladde saus.
  5. Doe de gewenste hoeveelheid saus in serveerschaaltjes en dien op met de iglo Green Cuisine Nuggets voor een originele en geslaagd aperitief!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven