Ingrediënten
300
g
penne
50
g
ui
40
g
rode pesto
1
paprika
naar keuze (suggestie: rood)
200
ml
kookroom
3
eetlepel
olijfolie
2
teentjes
knoflook
10
g
chili
gehakt
zout en peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien.
- Kook de pasta en de bladspinazie volgens de aanwijzingen op hun verpakkingen.
- Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.
- Voeg de voorgekookte spinazie toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
- Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven