Penne met veggie sticks en spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
pakje
 
sticks legumes
300 
g
 
penne
50 
g
 
ui
40 
g
 
rode pesto
1 
paprika
 
naar keuze (suggestie: rood)
200 
ml
 
kookroom
3 
eetlepel
 
olijfolie
2 
teentjes
 
knoflook
10 
g
 
chili
 
gehakt
zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien. 
  2. Kook de pasta en de bladspinazie volgens de aanwijzingen op hun verpakkingen.
  3. Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.
  4. Voeg de voorgekookte spinazie  toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
  5. Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.
  6. Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven