Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

160 g rijstnoedels (tagliatelle-formaat) 
5 g verse gember 
1 
rode paprika
1 
eetlepel 
sojasaus
1 kleine broccoli 
1/2 
ui
1/2 
bosje 
koriander
1 
olijfolie
Zout, peper 
10 
snufje 
sesamzaad

Bereiding

  1. Kook de rijstnoedels "al dente" zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de broccoli in roosjes, spoel ze af en kook ze 8 minuten in kokend gezouten water.[Edit text here]
  3. Hak de koriander fijn. Schil en hak de gember fijn. Schil de ui en snijd hem in dunne reepjes.
  4. Roer de uitgelekte pasta, de broccoliroosjes, de sojasaus erdoor en laat op een hoog vuur ongeveer 2 minuten sudderen.
  5. Giet in een hete pan een scheutje olijfolie en fruit de uien met een snufje zout. Voeg de paprikareepjes, de gember en een beetje zout toe, kook dan afgedekt ongeveer 10 minuten, terwijl je regelmatig roert, en kook dan ongeveer 5 minuten onafgedekt verder.
  6. Kook iglo Green Cuisine Spinazie Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Schil de paprika, verwijder de steel, snijd hem in tweeën om de zaadjes te verwijderen en snijd hem in reepjes.
  8. Bestrooi met gehakte koriander, sesamzaadjes en serveer met de spinazie sticks.

Serveertip

Je kunt kokosolie gebruiken om de paprika's te sauteren en een beetje gehakt citroengras toevoegen om de smaak van je pad thai nog meer pit te geven!