Vegetarische burger van iglo Green Cuisine met rucola, mozzarella en tomaat

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Vegetarische burger van iglo Green Cuisine met rucola, mozzarella en tomaat

Vegetarische burger van iglo met rucola, mozzarella en tomaat

Probeer nu de vegetarische burger van iglo Green Cuisine! Gewoon samenstellen met rucola, mozzarella en tomaat om binnen no-time van dit heerlijke vegetarische gerecht te genieten!

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

2 theelepels mayonaise (ofveganistisch alternatief) 
2 broodjes   
1 theelepel rode pesto   
1 handvol rucola   
1 grote tomaat   
1 mozzarella (of veganistischalternatief)   

Bereiding

  1. Bereid de vegetarische burger van iglo Green Cuisine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij het broodje doormidden en rooster het in de oven of broodrooster (kan ook in de pan)
  3. Combineer de pesto en mayonaise (of vervanger) tot een gladde saus en bestrijk de onderste helft van het broodje ermee.[Edit text here]
  4. Snijd de mozzarella (of vervanger) en de tomaat in plakjes.
  5. Zodra de vegetarische burgers van iglo Green Cuisine gaar zijn, kun je je burgers samenstellen: rucola op de onderste helft van het brood, daarna de burger, mozzarella en tomaat. En tot slot de bovenste helft van het brood - Voila, het is klaar, je kunt smullen!

Serveertip

Voor een veganistisch alternatief vervang je de mozzarella door bijvoorbeeld een plakje avocado.
Wissel smaken af met onze heerlijke groenteburgers of quinoa van zoete aardappel!