Delen
Dit recept delen

Griekse wrap met Fish Sticks

Fish Stick iglo
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4

 

'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen

Ingrediënten

  • 1 pak 15 Fish Sticks
  • 1 pakje wraps
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 2 wortelen
  • 1 pak volle yoghurt
  • 1 scheutje citroensap
  • komijnpoeder
  • 1 snufje zout en peper

Bereiding

  1. Maak de tzaziki door de helft van de komkommer fijn te raspen, het vocht er uit te drukken in een fijne zeef en te mengen met wat volle yoghurt.

  2. Breng de tzaziki op smaak met een beetje peper, zout, komijn en wat citroensap. 
  3. Snijd de komkommer, rode paprika, ijsbergsla en wortel in groffe reepjes.
  4. Bereid vervolgens de fish sticks zoals aangegeven staat op de verpakking.
  5. Rol de groentenreepjes samen met een lepel tzatziki en enkele gebakken fish sticks in de wrap.
  6. Snijd de wraps schuin doormidden, of eet zo uit het vuistje. Smakelijk!

Delen
Dit recept delen