Ingrediƫnten
225
g
fusilli
(bij voorkeur volkoren)
600
g
passata
(tomatensaus)
30
g
pijnboompitten
(optioneel)
60
g
geraspte kaas
Bereiding
- Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentesaus.
- Voeg vervolgens de passata toe aan de groenten.
- Doe ondertussen het iglo Groentepannetje Italiaanse stijl in een pan en bak 2 minuten op hoog vuur, daarna nog eens 7 minuten op middelhoog vuur. Blijf regelmatig roeren.
- Verdeel de groentepasta over de borden en bestrooi met geraspte kaas, smakelijk!
- Tip: Rooster de pijnboompitten in een andere pan zonder vetstof en strooi ze voor het serveren over je gerecht.
- Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
Suggestie van de Chef
Houd jij van pittig? Kies dan voor een pittige tomatensaus.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven