Italiaanse groentenpasta

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad
Group Copy 2
Vegetarisch
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad
Group Copy 2
Vegetarisch

Ingrediƫnten

225 
g
 
fusilli
 
(bij voorkeur volkoren)
600 
g
 
passata
 
(tomatensaus)
30 
g
 
pijnboompitten
 
(optioneel)
60 
g
 
geraspte kaas

Bereiding

  1. Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentesaus.
  2. Voeg vervolgens de passata toe aan de groenten.
  3. Doe ondertussen het iglo Groentepannetje Italiaanse stijl in een pan en bak 2 minuten op hoog vuur, daarna nog eens 7 minuten op middelhoog vuur. Blijf regelmatig roeren.
  4. Verdeel de groentepasta over de borden en bestrooi met geraspte kaas, smakelijk!
  5. Tip: Rooster de pijnboompitten in een andere pan zonder vetstof en strooi ze voor het serveren over je gerecht.
  6. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.

Suggestie van de Chef

Houd jij van pittig? Kies dan voor een pittige tomatensaus.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven