Italiaanse groentepizza

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

4 
pizzadeegjes
100 
g
 
parmezaanse kaas
8 
plakjes
 
parmaham
50 
g
 
rucola
120 
g
 
tomatenblokjes
1 
 ui
3 
teentjes
 
knoflook
zout en peper
2 
eetlepel
 
olijfolie

Bereiding

  1. Leg het pizzadeeg op een bakplaat. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen elke pizza zit. Verwarm de oven voor (elektrische oven: 250°C / heteluchtoven: 225°C / gas: niveau 5).
  2. Verdeel de tomatenblokjes met de ui en knoflook over het pizzadeeg. Meng vervolgens de olijfolie naar eigen smaak met zout en peper en strooi de bereiding op de pizzabodems.
  3. Verdeel de diepvriesgroenten en geraspte kaas over de pizzabodems. Plaats ze in een voorverwarmde oven (elektrische oven: 250°C / heteluchtoven: 225°C / gas: niveau 5) en bak ze 15 tot 20 minuten.
  4. Was de rucola en droog goed. Haal de pizza's uit de oven en garneer de pizza's met parmaham, rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk !
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven