
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
2
Porties
Dit snel bereid gerechtje brengt een kleurrijke variatie op je bord. Perfect voor brunch of als gezond hoofdgerecht.
Bereiding
- Hak de peterselie fijn.
Bereid de Belviva puree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Kruid de koteletten met zout en bak ze in een hete pan met vetstof.
- Haal de koteletten uit de pan als ze gaar zijn en blus de pan af met een beetje water. Schraap de bodem en de zijkanten van de pan schoon om het braadvocht op te vangen. Laat het kookvocht even inkoken.
- Serveer uw bord met een royale lepel aardappelpuree bestrooid met gehakte peterselie, voeg 1 portie Schorseneren met room, gekruid met nootmuskaat toe, schik de kotelet en kruid met peper, voeg vervolgens de saus toe.
- Bereid ondertussen de Schorseneren volgens de bereidingsinstructies.
Tip!
Je kan dit recept zeker ook met de andere iglo Crème de la crème producten maken !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Schorseneren met béchamelsaus 450g
2 varkenskoteletten (1 stuk per portie)
250
g
Belviva Belgische puree
(Boter voor het voorbereiden van de pan)
Peterselie
1
eetlepel
olijfolie
Zout
Peper
Muskaatnoot