Ingrediƫnten
2
tl
aardappelzetmeel
200
ml
room
16
vellen
lasagne
200
g
geraspte kaas
Een beetje
boter
nootmuskaat
Bereiding
- Beboter ondertussen de ovenschaal en start met een laag lasagnevellen, vervolgens een laagje met de groene kool & zalmblokjes en een laagje van het romige mengsel. Wissel zo telkens af tot er geen ingrediënten meer overblijven.
- Laat de zalmfilets en de groene kool met roomsaus langzaam ontdooien. Snij de zalm in blokjes.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de room met het zout, de peper, de nootmuskaat en het aardappelzetmeel.
- Bestrooi met kaas en plaats de lasagne 40 minuten in de oven, controleer regelmatig. Eet smakelijk !
Suggestie van de Chef
Voeg nog een frisse salade toe aan deze maaltijd voor een extra portie groenten !
Het is mogelijk om de groene kool te vervangen door een andere groente. Je kan bijvoorbeeld ook enkele plajkes tomaat toevoegen of scampi's voor een rijkelijk lasagne.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven