10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Breng een pan met water en zout aan de kook. Dompel de spaghetti erin en kook deze al dente.
- Voeg ten slotte de al dente pasta toe en voeg een beetje van het kookwater toe aan de pasta.
- Bak ondertussen in een grote koekenpan de twee teentjes knoflook, gepeld en licht geplet, bruin in olijfolie met de ansjovisfilets. Zodra de knoflook kleur krijgt, haal je ze uit de pan. Vervolgens voeg je de iglo gegrilde groentenmix toe en bak deze 10 minuten.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan, voeg het broodkruim toe en breng op smaak met zout. Meng met een houten lepel tot het broodkruim goudkruim is. Haal nu van het vuur, breng het broodkruim op smaak met de citroenschil, meng goed en laat afkoelen.
- Serveer de pasta, bestrooi met citruskruimels en kruiden naar wens.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Gegrilde groenten 450g
300
g
broodkruim
400
g
spaghetti
4
ansjovisfilets
(in olijfolie)
2
teentjes
knoflook
zout en peper
Schil van 2 citroenen
Schil van 2 sinaasappels