Ingrediënten
Bereiding
Meng bloem en gist.
Graaf een put in het midden en voeg de hele eieren toe.
Meng voorzichtig
Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel.
Meng opnieuw
Giet de melk beetje bij beetje tijdens het mengen.
Voeg het water toe en meng opnieuw.
Klop het eiwit in de sneeuw en voeg toe aan het mengsel.
Meng grondig met een spatel om een homogene en gladde pasta te verkrijgen.
Laat 1 uur staan bij kamertemperatuur, met een keukendoek erop.
Zodra de rest is gepasseerd, kookt u de asperge en pastinaakmix volgens de aanduidingen op de doos.
Voeg de ¾ van de groenten toe aan het deeg en meng voorzichtig met een spatel. Reserveer de resterende ¼.
Verwarm het wafelijzer.
Barm het wafelijzer en plaats kleine deeglepels in het apparaat en kook gedurende 5 minuten per wafel
Herhaal de bewerking tot er geen deeg meer is.
Terwijl de wafels koken, Meng de yoghurt met citroen, peterselie, knoflook, een snufje zout en peper
Schik de wafels met de yoghurtsaus en ¼ van de overgebleven groenten erop.
Serveer met liefde