Ingrediënten
100 ml
groentenbouillon
1
pak
4
ronde courgetten
15 g
pijnboompitten
¼[Edit text here]
bussel koriander
2
eetlepels olijfolie
2
snufjes zout
2
draaien aan de pepermolen
Bereiding
- Verwarm de (hetelucht) oven voor op 180°
- Kook de iglo bulgur groentenmix volgens de instructies op de verpakking.
- Was, droog en hak de koriander fijn.
- Plaats de courgettes in een ovenschotel, breng op smaak met peper en zout en smeer ze met een keukenpenseel in met een klein beetje olijfolie.
- Was de courgettes, snijd de hoedjes eraf en lepel ze uit.
- Bak 15 minuten in de oven.
- Bak de pijnboompitten enkele minuten in een pan met anti-aanbaklaag, zonder vetstof, tot ze lichtjes verkleuren.
- Haal de schotel uit de oven en vul de courgettes met de groentenbulgur. Overgiet daarna met wat groentebouillon en bak nog eens 8 tot 10 minuten in de oven.
- Serveer de gevulde courgettes op de borden, en bestrooi met de verse koriander en enkele gegrilde pijnboompitten.
Suggestie van de Chef
Hou het
‘vlees’ van de courgettes bij om later eventueel te gebruiken in een soep of
puree.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven