Rumsteak, trio groenten in roomsaus en duchesse

20 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
2
Porties

Bereiding

  1. Hak de peterselie fijn. 
  2. Bereid de Belviva puree volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Bak het  vlees in een hete grillpan met vetstof. Als het gaar is (baktijd naar eigen voorkeur), haal je het vlees ruit de pan en blus je de pan af met een beetje water, waarbij je de bodem en de zijkanten van de pan afschraapt om het braadvocht op te vangen. Laat het kookvocht even inkoken. 

  4. Bereid ondertussen de Trio Groenten room  volgens de bereidingswijze. 
  5. Serveer je bord met een Duchesse Belviva, voeg 1 portie Trio Groenten room toe op smaak gebracht met peterselie, schik het vlees en kruid met peper en zout, voeg vervolgens de saus en de rozemarijn toe.

Tip!

  • Dit recept is ook lekker met varkensvlees!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 pak Trio Groenten room Iglo
2 Rumsteak of biefstuk       
250g Duchesse Belviva       
 
Duchesses 600g
Vetstof  voor bereiding in de pan  
 
Peterselie       
1 el olie  
Zout en peper  
Rozemarijn         

Hier te koop

  • Shop Link
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden