
20 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
4
Porties
Bereiding
- Hak de peterselie fijn.
Bereid de Belviva puree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bak het vlees in een hete grillpan met vetstof. Als het gaar is (baktijd naar eigen voorkeur), haal je het vlees ruit de pan en blus je de pan af met een beetje water, waarbij je de bodem en de zijkanten van de pan afschraapt om het braadvocht op te vangen. Laat het kookvocht even inkoken.
- Bereid ondertussen de Trio Groenten room volgens de bereidingswijze.
Serveer je bord met een Duchesse Belviva, voeg 1 portie Trio Groenten room toe op smaak gebracht met peterselie, schik het vlees en kruid met peper en zout, voeg vervolgens de saus en de rozemarijn toe.
Tip!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 pak Trio Groenten room Iglo
2 Rumsteak of biefstuk
250g Duchesse Belviva
Duchesses 600g
Vetstof voor bereiding in de pan
Peterselie
1 el olie
Zout en peper
Rozemarijn