Delen
Dit recept delen

Het ultieme Broodje Fish Sticks

play Ontdek hier
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
tag
play Ontdek hier
tag

Fish Sticks zijn in veel gezinnen razend populair. Wij maken er een extra pittig gerecht van, dat bovendien weinig voorbereiding vergt: het is in amper 20 minuten klaar om op te dienen.

Onze sandwich voor fijnproevers met Fish sticks is een beetje zoals het recept van het Fish sticks Kasteel
Een eenvoudig en lekker recept om samen met de kinderen te bereiden, ideaal voor een aangenaam familiemoment.
Een lekkere sandwich natuurlijk, maar vooral een recept boordevol goede bedoelingen.
- Om te starten is het een bereiding met gezonde ingrediënten voor een evenwichtige voeding
- Ten tweede is dit een uitstekende opportuniteit om kinderen vis te leren eten
- En tot slot gaat het om een gerecht dat aanzet tot creativiteit in de keuken. Essentieel voor een gevarieerde voeding. In ons hoofdstuk recepten vindt u een waaier aan leuke en creatieve recepten.
Nog niet overtuigd? Raadpleeg dan onze pagina over de heilzame krachten van vis

 
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
1
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de Fish Sticks van Iglo zo’n 12-15 minuten onder de gril.
  2. Terwijl de Fish Sticks bakken, breng je een potje water aan de kook en snijd je de ciabatta in twee.
  3. Versnipper de helft van de sla en meng met de yoghurt.
  4. Voeg peper en zout toe, plus wat citroensap.
  5. Smeer dit over beide stukken ciabatta.
  6. Zet het vuur wat lager, laat het water sudderen en pocheer het ei 2-3 minuten.
  7. Snij ondertussen de tomaat en de avocado, schik ze op een van de stukken ciabatta en leg de knapperige Fish Sticks erbovenop.
  8. Haal het gepocheerde ei uit het water met een spatel of iets dergelijks en leg het over de Fish Sticks.
  9. Leg er het andere stuk ciabatta op en dien op.
Delen
Dit recept delen