Indische spinaziesalade

Indische spinaziesalade
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 100 g Bladspinazie 450g
    Bladspinazie 450g
  • 125 g natuuryoghurt
  • 1 el zonnebloemolie
  • 3-4 el rozijnen
  • 2 tl honing
  • 6 el zonnebloempitten
  • 2 teentjes knoflook
  • curry
  • kaneel

Bereiding

  1. Spinazie in de microgolfoven ontdooien.
  2. Zonnebloempitten in de olie roosteren. Rozijnen en bladspinazie toevoegen en alles 3 minuten laten koken.
  3. Teentjes knoflook met de pers fijndrukken en bij de spinazie voegen.
  4. Met honing, curry en kaneel op smaak brengen en met yoghurt serveren.