Kaas Groenten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Kaas Groenten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

25 
g 
Goudse kaas (jong)
1 
wortel
1 
lente-ui
30 
g 
peultjes
1 
el 
plantaardige olie
1 
snufje 
peper (versgemalen)

Bereiding

  1. Kaas in kleine blokjes snijden
  2. Wortels, lente-ui en peulen schoonmaken, wassen en in grove blokken snijden.
  3. Olie in een pan verwarmen en de groenten erin bakken.
  4. Bevroren spinazie toevoegen en 5 minuten gaar laten koken.
  5. Kaas toevoegen, laten smelten en met een snufje peper nog wat extra kruiden.
  6. De kaas groenten met wat wit brood eten.