Kippenborst met een spinazielaag

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Kippenborst met een spinazielaag

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 
g 
kerstomaten
2 
kippenborst filets
2 
el 
parmezaanse kaas, geraspt
1 
lente-ui
1 
eigeel
125 
ml 
bouillon
1 
tl 
honing
2 
teentjes 
knoflook
olijfolie

Bereiding

  1. Kippenborstfilets aan alle kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
  2. Ontdooide spinazie met eigeel, parmezaanse kaas en knoflook door elkaar roeren, dik over de filets strijken.
  3. Ui in fijne blokjes snijden en in olijfolie glazig laten stoven, gehalveerde kerstomaten kort laten meestoven.
  4. Bouillon, kruiden, fijngesneden chili en honing toevoegen. In een vuurvaste vorm doen, de filets erin doen en ca. 10 minuten in de oven gratineren.

Serveertip

Met een knapperige baguette serveren.