Lente salade met gepaneerde Alaska Pollak

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Lente salade met gepaneerde Alaska Pollak

Een origineel en heerlijk recept: een salade met gepaneerde Alaska Pollak filets van Captain  iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 
g 
gemengde, jonge sla
10 
kerstomaatjes
1/2 
1 
1 
snuifjes paprika
1 
handenvol veldsla
3 
eetlepel 
knoflook
1 
eetlepel 
Bieslook
3 
theelepel 
Preikiemen
Zout en peper
2 
theelepel 
rode ui
Quelques 
Zout en peper

Bereiding

  1. Was de kerstomaatjes en snij ze in 2.

  2. Schil de komkommer en snij in schijfjes.

  3. Schil de rode ui en snij in ringen.

  4. Snij de avocado in stukjes.

  5. Snij de mozzarella in kleine stukjes.

  6. Bereid de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Bereid de vinaigrette met de zonnebloemolie, de olijfolie, de pesto en de balsamico azijn.

  8. Plaats alle ingrediënten op een bord.

  9. Leg de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo bovenaan.

  10. Kruid met peper en zout.

  11. Besprenkel met vinaigrette.

  12. Werk af met wat radijsscheuten.