Mozzarella-chutney-rode kool met pasta

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Mozzarella-chutney-rode kool met pasta

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 
g 
penne
30 
ml 
room
50 
g 
mango chutney
125 
g 
mozzarella
zout en peper

Bereiding

  1. Penne in lichtgezouten water gaar koken. Tegelijkertijd Rode kool met appeltjes volgens de aanwijzingen in de microgolfoven laten gaarkoken met mangochutney. Kruid met peper en zout.
  2. Mozzarella in kleine blokjes snijden, door de rode kool met appeltjes mengen, met room verfijnen. Alles nog 2 minuten bij 600W in de microgolfoven verwarmen.
  3. Penne laten uitlekken en met de rode kool met appeltjes op borden garneren.