Fusilli met tomatensaus en vegetarische gehaktballetjes van iglo

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Fusilli met tomatensaus en vegetarische gehaktballetjes van iglo

Fusilli met tomatensaus en vegetarische gehaktballetjes van iglo

Wilt u een echte klassieke maaltijed? Probeer de fusilli met vegetarische gehaktballetjes en tomatensaus, met een vleugje verse basilicum.
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

200 
g 
 pasta (bijvoorbeeld fusilli)  
1 teen knoflook   
2 kleine uien   
1 theelepel olijfolie   
10 kerstomaatjes   
200 ml tomaat in blokjes   
100 
ml 
groentebouillon
2 theelepels tomatenpuree   
1 theelepelhoning 
Zout & Peper, oregano, verse basilicum 

Bereiding

  1. Bereid de vegetarische gehaktballetjes van iglo Green Cuisine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak de knoflook en uien fijn. Bak ze lichtjes in een pan met de olie.
  3. Laat de saus 20 minuten sudderen, pureer en breng op smaak met zout, peper en oregano.
  4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Snijd de kerstomaten in vieren en doe ze samen met de tomatenpuree, honing en groentebouillon in de pan.
  6. Schik de pasta, saus en gehaktballetjes. Garneer met verse basilicum voor een extra groene tip!