Ingrediënten
Bereiding
Leg de bevroren kabeljauw een dag eerder uit om te ontdooien in de koelkast of gedurende 3-4 minuten in de microgolfoven op ontdooistand.
- Snijd de filet in blokjes van ongeveer 3 cm.
- Pers 1 limoen uit en snijd de andere in 8 kwarten.
- Was, droog en hak de dille fijn.
- Meng de peper, het zout, de olijfolie, het limoensap en de Espelette-peper in een kom.
- Smeer de kabeljauw en parten limoen goed in met de marinade en zet ze koel.
- Kook de quinoa-groentenmix volgens de instructies op de verpakking.
Maak brochettes door afwisselend een kabeljauwblokje en een partje limoen op een houten prikker te steken.
Verwarm een anti-aanbakpan op middelhoog vuur en bak de brochettes 3 à 4 min. Draai halverwege om.
Bestrooi de kabeljauwbrochetten met dille en serveer met de groenten-quinoa
Suggestie van de Chef
Voor nog meer smaak kan je nog andere stukjes groenten marineren (courgetten, kerstomaten, …) en toevoegen aan de brochettes alvorens ze te grillen.