Penne met zalm en fijn gehakte spinazie Boursin®

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Penne met zalm en fijn gehakte spinazie Boursin®

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 
g 
penne
250 
g 
kerstomaten
1 
ui, fijngesneden
ui
1 
snufje 
zout
2 
el 
(olijf)olie

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.

  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout.
  3. Halveer de kerstomaatjes.
  4. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.

  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren. Eet smakelijk!