Delen
Dit recept delen

Pitabroodje met Fish Sticks

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen

Ingrediënten

  • 1 pak Fish Sticks 15 stukken
    FiFi x15  Mont Blanc
  • 4 pitabroodjes
  • 80 g venkel
  • 1/2 komkommer
  • 100 g wortelen
  • 50 g rucola
  • 60 g mango chutney
  • 1 limoen (het sap)
  • kruiden, bv. tabasco of nootmuskaat

Bereiding

  1. Was de venkel en snijd in fijne reepjes. Snijd daarna de komkommer in dunne schijfjes. Was de wortelen, schil ze en rasp daarna fijn. Was als laatste de rucola.

  2. Bereid de Fish Sticks zoals aangegeven op de verpakking. 
  3. Verwarm de pitabroodjes even in de oven of broodrooster.

  4. Maak nu de dressing. Doe een beetje limoensap door de mangochutney en breng op smaak met de kruiden. Roer alles goed door elkaar en je dressing is klaar. 

  5. Vul de pitabroodjes met de venkel, komkommer, geraspte wortel en rucola. Leg hierop de Fish Sticks en werk af met een beetje dressing. Eet smakelijk! 

Delen
Dit recept delen