Delen
Dit recept delen

Pizza met spinazie, mozzarella en zalm

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
Een lekkere pizza met zalm en spinazie van Iglo!
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien.

  2. Bereid ondertussen de bladspinazie zoals aangegeven staat op de verpakking.

  3. Haal de zalm uit de koelkast en snij deze in kleine blokjes.

  4. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus.

  5. Leg vervolgens voorzichtig de bladspinazie op de pizza en werkt het geheel af met schijfjes mozzarella en de zalmblokjes,

  6. Bereid de pizza in de oven, 20 minuten op 200 graden.

Delen
Dit recept delen