Delen
Dit recept delen

Pladijsfilets Meunière visschotel

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • Pladijs Meunière
    Breaded Alaska Pollock
  • 2 aardappelen
  • 1 courgette
  • zongedroogde tomaten
  • groene kruiden
  • rozemarijn en tijm
  • azijn
  • olijfolie

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen en courgette in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter.

  2. Bak de aardappelblokjes in een grote pan met wat olijfolie tot ze gaar zijn.

  3. Bereid de iglo Pladijsfilets Meunière zoals aangegeven staat op de verpakking.
  4. Voeg ondertussen de courgetteblokjes, rozemarijn en tijm toe aan de aardappelen.

  5. Maak voor de speciale toets nog een vinaigrette. Snijd de groene kruiden en de zongedroogde tomaten klein en voeg daar olijfolie en azijn aan toe.

  6. Plaats de visfilets naast de aardappel- en courgetteblokjes op een bord en werk het af met de vinaigrette. Smakelijk!

Delen
Dit recept delen