Ravioli met kip en Iglo bladspinazie met mozzarella

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ravioli met kip en Iglo bladspinazie met mozzarella

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 
g 
ravioli met kaas (verse)
150 
g 
kipfilet
1 
bol 
mozzarella
1/2 
tomaat
2 
el 
olie
zout

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes kip 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden.

Serveertip

Gebruik voor een vegetarische variant geen kip, maar bestrooi de pasta op het laatst met 4 el geroosterde pijnboompitjes.
Voeg aan tafel naar smaak eventueel peper uit de molen toe.