Ingrediënten
2
pakken
4
mooie grote ronde tomaten
200
g
kalfsgehakt
1
blik
tomatenblokjes
olijfolie
1
sjalot
1
teentje
knoflook
oregano
zout en peper
Bereiding
- Snijd de tomaat bovenaan open en haal leeg.
- Bak wat kalfsgehakt aan in olijfolie tot deze korrelig en mooi bruin is.
- Bereid de iglo Steamfresh Goudgele rijst & Groenten zoals aangegeven op de verpakking en meng de rijst met het gebakken gehakt.
- Vul de tomaat met de rijstmix en plaats deze nog 15 minuten in de oven op 175 °C.
- Lekker met een smeuïge tomatensaus: fijngesnipperde sjalot en fijngehakt teentje look aanstoven in wat olijfolie, tomatenblokjes toevoegen en laten inkoken, op smaak brengen met peper, zout en wat oregano. Heerlijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven