Delen
Dit recept delen

Spaghetti met mosselen en spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter laten stoven.
  2. Soepgroenten en spinazie toevoegen, omroeren en door laten koken. Witte wijn en water erbij gieten en nogmaals aan de kook brengen.
  3. Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti.
  4. Laurierblaadjes bij de spinaziesaus voegen en met zout en peper op smaak brengen. Zonder deksel ca. 10 minuten laten sudderen.
  5. Nu de mosselen en peterselie bij de spinazie voegen en alles op de laagste temperatuur laten trekken.
  6. Ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking koken.
  7. De al dente gekookte spaghetti afgieten en met de spinazie-mosselsaus serveren.
Delen
Dit recept delen